27.04.2017  |  VVS  |  Branchen

VVS’17: Virtual reality hos Brødrene Dahl

Mange besøgende på VVS’17 konkurrerede om rørføring på tid i et virtual reality-spil på Brødrene Dahls stand.

Mange af de besøgende på grossistkæmpen Brødrene Dahls stand på VVS’17 prøvede kræfter med et virtual reality-spil (VR), hvor der blev konkurreret på livet løs om at installere en rørføring på et virtuelt badeværelse.

Og VR er ikke bare sjov og ballade, hvis man spørger Christian Agger, e-handels- og marketingdirektør hos Brødrene Dahl:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Når man prøver at spille og interagere med det, får du øjnene op for, hvad det vil kunne i fremtiden. Der, hvor jeg især tror, at det vil have sin store berettigelse, er i undervisningssituationer, hvor elever kan lære at trække rør”.

Der har været stor interesse for at afprøve VR-spillet på messen, fortæller Christian Agger.

”Der er hele tiden folk, der står og spiller det. Og der er en stor oplevelse at prøve det – det føles meget virkeligt”, siger han.

Prøv dit nye badeværelse i 3D
I fremtiden vil Brødrene Dahl ifølge Christian Agger kunne bruge VR til at skabe badeværelsesmiljøer, hvor kunden vil kunne træde ind i et 3D-rum af sit nye badeværelse og bevæge sig frit rundt og fornemme, hvordan det vil være.

Ifølge Christian Agger er der mere VR på vej til installationsbranchen.

Lige på trapperne er mixed reality, hvor man får briller på, som man kan se den virkelige verden gennem, men samtidig kan der kaldes ting op i brillen såsom serviceinformationer, tegninger, teknisk support med mere. 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere