12.03.2019  |  VVS  |  Branchen

VVS’19 får et rekordhøjt antal udstillere

207 udstillere er klar, når dørene åbner til Danmarks største VVS-messe i Odense Congress Center d. 8. – 10. maj. Messen er dermed udsolgt.

Lysten til at møde andre VVS’ere lader stadig til at være stor. I hvert fald er VVS’19-messen, der finder sted d. 8.-10. maj, nu udsolgt, da et rekordhøjt antal udstillere har sikret sig en stand i en af de i alt fire haller i Odense Congress Center.

Læs også: VVS'19-messen melder tæt på udsolgt

Allerede i 2017 slog VVS-messen sin rekord med 205 udstillere, som altså nu igen er blevet overgået med årets 207 udstillere. Siden VVS’17 har der da også været stor interesse for at være en del af VVS’19. Allerede to uger efter VVS’17 havde 82 udstillere booket en stand til VVS’19.

”Jeg glæder mig over, at VVS’19 nu kan melde alt udsolgt. Det betyder, at branchen stadig i den grad bakker op om at mødes på en fagmesse som VVS’19. Vi skal efterfølge en messe fra 2017, som var en stor succes, og derfor er det en fornøjelse at se så mange udstillere er med på messen igen i år”, siger Hans Henrik Jacobsen, projektleder for VVS’19.

95 procent forventer at komme igen
VVS’17-messen satte også besøgsrekord med 9.373 besøgende, og efterfølgende tilkendegav 95 procent af de adspurgte besøgende, at de forventede at komme igen til VVS’19.

”Det er klart, at rekordmange udstillere også sætter forhåbningerne til antallet af besøgende højt. Vi bestræber os selvfølgelig på at lave en messe, som kan tiltrække så mange besøgende som muligt”, siger Hans Henrik Jacobsen.

Alle udstillere på VVS’19 kan findes på VVS-messens hjemmeside, hvor det også er muligt at se udstillernes placering i de fire haller.

Læs også: Mød den moderne installatør på VVS'17

VVS’19 bliver arrangeret af Odense Congress Center i samarbejde med den tekniske brancheorganisation Veltek.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere