19.01.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

VVS ’21 flyttes fra april til oktober

På baggrund af den aktuelle COVID-19-situation har Odense Congress Center og VELTEK, arrangørerne bag VVS ’21, valgt at flytte messen til efteråret.

VVS-messen skulle efter planen være løbet af stablen den 21.-23. april 2021 i Odense Congress Center. Men grundet udviklingen af COVID-19 i Danmark har arrangørerne nu besluttet at flytte messen til den 12.-14. oktober 2021.

”Helt overordnet er det vores klare vurdering, at en messe om tre måneder ikke vil kunne tiltrække det nødvendige antal gæster, der skal til for at sikre en kvalitet og succes på linje med de tidligere messer”, forklarer Per Rømer Kofod, adm. direktør i VELTEK.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Positive tilbagemeldninger

Messens udstillere blev inden juleferien orienteret om flytningen. Langt størstedelen af tilbagemeldingerne fra udstillerne har indtil nu været, at de ønsker at bevare deres stand til oktober.

”Med de positive tilbagemeldinger vi har fået fra udstillerne, ser vi endnu mere frem til efteråret. Set i lyset af udrulningen af vacciner er vi særdeles fortrøstningsfulde i forhold til at afvikle en succesfuld VVS-messe i oktober måned”, forklarer Enrico Augustinus, adm. dir. for Odense Sport & Event, der blandt andet tæller Odense Congress Center.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere