06.04.2018  |  VVS  |  Branchen

Medarbejdere sikrer VVS-firmas stigende omsætning

I 2017 steg John Jensen VVS’ omsætning og resultat før skat med 16 procent. Den positive udvikling er takket være virksomhedens medarbejdere, fastslår direktøren.

Med en overskudsgrad på 4,6 procent i 2017, lagde John Jensen VVS i Hedehusene 16 procent procent til omsætning og resultat.

Læs også: Lokal installatør fordobler sin omsætning

”Medarbejdernes succes er vores succes,” siger administrerende direktør og ejer, Jesper Leen Jensen og fortsætter:

”Dygtige og tilfredse medarbejdere er vores væsentligste aktiv, og jeg er stolt over at stå i spidsen for en virksomhed, hvor glade medarbejdere med afsæt i høj faglighed, gensidig respekt og unikt fællesskab år efter år løfter barren for, hvordan vi skaber vækst baseret på tætte, langvarige samarbejdsrelationer”.

Samarbejde og fælles ansvar  
Spørger man Jesper Leen Jensen, handler det om ordentlighed, tillid og troværdighed i forhold til kunder og samarbejdspartnere. Men det handler også om et fælles ansvar for firmaets udvikling, faglig stolthed, og lyst til at gøre en forskel ved at levere kvalitet til tiden. Og det er egenskaber, som karakteriserer medarbejderne hos John Jensen VVS, mener han. 

”Medarbejdernes indsats skaber troværdighed og tillid omkring firmaets gøremål og er grundlaget for langvarige relationer med tilfredse kunder. På den baggrund er der grund til at slå fast, at firmaets succes er et resultat af medarbejdernes indsats og succes,” konkluderer Jesper Leen Jensen.

Læs også: Omsætning og indtjening stiger i Bravida Danmark

Han tilføjer desuden, at firmaet, trods branchens generelle problemer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft, ikke oplever store problemer med at rekruttere dygtige medarbejdere. Han lægger til, at firmaet holder fokus på at udføre ’rene’ VVS-opgaver, der organisatorisk er opdelt i service, forsikring og entreprise.

15 procent af virksomhedens opgaver omfatter udbedring af forsikringsskader, 40 procent er serviceopgaver primært for boligselskaber og erhvervsvirksomheder, mens de sidste 45 procent dækker entrepriseopgaver inden for renovering og nybyggeri.

Med den stigende omsætning forventer virksomheden fremover at indfri det ambitiøse mål om at nå en omsætning på 250 millioner kroner og en overskudsgrad på seks procent, fortæller Jesper Leen Jensen. 

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere