08.05.2018  |  VVS  |  Branchen

VVS-firma opruster til fortsat vækst

Fremover skal Carsten Brysting være med til at styrke John Jensen VVS’ ledelse i en nyoprettet stilling som områdeleder for service og forsikring. Her får han ansvaret for 75 medarbejdere og en omsætning på 100 millioner.

Hvad består dit nye job i?
Som områdeleder for service og forsikring får jeg både ansvaret for at videreudvikle virksomhedens samarbejde med forsikringsselskaberne om udbedring af skjulte rørskader, ligesom jeg får ansvar for al VVS-service til nuværende og nye erhvervskunder, ejendomsadministrationer, boligselskaber og private samt mindre og mellemstore VVS-entrepriser. Alt i alt får jeg ansvar for 75 medarbejdere og en opgave portefølje, der løber op i ca. 100 millioner kroner.

Hvorfor har du valgt at arbejde i John Jensen VVS?
Firmaet har et virkelig godt ry for at have en høj faglighed og en kundepleje, som er unik. Men også en medarbejderpleje, hvor man både ser medarbejderne i en større helhed og som det enkelte menneske. De gør meget ud af, at den enkelte medarbejder har det godt, også i en travl hverdag. Så der hersker en stor positiv ånd og en hjælpsomhed mellem alle. 

Læs også: Juridiske svar: Pligten til at møde på arbejde

Hvad bliver den største udfordring ved dit nye job?
Grundlæggende er det en ny stilling, som er blevet oprettet. Den kommer i kraft af, at vi vækster meget. Siden år 2000 er vi gået fra en omsætning på syv millioner til 183 millioner. Den næste målsætning er en omsætning på 250 millioner kroner i 2020. Det er en realistisk målsætning, som der dog stadig skal arbejdes hårdt for.

Hvad får du din fritid til at gå med?
Jeg holder meget af at spille golf, og så cykler jeg med Hjerterytterne. Både for mit eget helbred, men også fordi vi samler ind til Hjerteforeningen. Ellers handler det meget om mine børn. Jeg er far til fire, så der er altid liv derhjemme, selvom to af dem er fløjet fra reden. 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere