21.01.2020  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

VVS-grossist afskaffer plastikposer

Det vil ikke længere være muligt at få en plastikindkøbspose med, når der handles i en af Brødrene Dahls butikker. I stedet stilles der nu gratis genbrugskasser til rådighed.

I april sidste år offentliggjorde Brødrene Dahl, at man ville udfase alle indkøbsposer i plastik i de 53 butikker rundt omkring i landet. Med den sidste plastikpose-levering fra centrallageret i Randers ud til butikkerne, skulle den målsætning nu være nået.

Som erstatning vil det være papkasser fra leveringer til centrallageret, der køres ud til butikkerne. Papkasserne er genbrugsvenlige og det er gratis for kunderne at bruge dem til indpakning af de indkøbte varer.

Læs også: Brødrene Dahl opruster markant i Aarhus og Odense

”Kunderne har taget rigtig godt imod vores nye tiltag. Det bestyrker os i, at der er en oprigtig interesse for at tage vare på miljøet og klimaet, ikke kun fra politisk side, men i hverdagen blandt menigmand”, siger Peter Møller, CEO i Saint-Gobain Distribution Denmark, der ejer Brødrene Dahl.

I løbet af 2019 har grossistvirksomheden indført flere bæredygtige initiativer som affaldssortering i flere butikker, energibesparende LED-belysning samt svanemærket, FSC-certificeret og CO-kompenseret brug af papir.

”Man kan ikke blive bæredygtig over natten. Det er en rejse. I 2019 tog vi nogle skridt på rejsen, og vi fortsætter i 2020 og bliver fortsat mere ambitiøse. Bæredygtighed er en langsigtet strategi for os, som vi tager meget seriøst”, siger Peter Møller.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere