23.04.2020  |  VVS  |  Branchen

VVS-ildsjæl modtager talentlegat

For andet år i træk har Unidrain fundet en vinder af sit årlige talentlegat. I år er det gået til Emil Buchhardt, der er uddannet VVS-energispecialist på U/Nords talentspor.

Designvirksomheden Unidrain har overrakt sit talentlegat, der i år går til Emil Buchhardt, som belønnes for sin store dedikation til VVS-faget.

“Jeg blev noget overrasket, da mødet pludselig blev afbrudt, og Unidrains direktør trådte ind ad døren. Den havde jeg overhovedet ikke set komme”, siger Emil Buchhardt, der ved siden af sin installatøruddannelse arbejder hos Poul Sejr Nielsen som VVS- og energispecialist. I 2017 opnåede han derudover en andenplads ved regionsmesterskaberne i Skills.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

“Jeg er så glad for og stolt over at modtage legatet. Jeg ser det som et tegn på, at jeg – i al ydmyghed – gør et godt stykke arbejde, som kan inspirere andre. Pengene skal helt sikkert bruges på min installatøruddannelse, som jeg startede på i januar og færdiggør i 2022. De falder på et tørt sted”, siger han.

Læs også: Unidrain hædrer branchens bedste med talentlegat

Én af de personer, der har bidraget til Emil Buchhardts legatindstilling, er servicechef og uddannelsesansvarlig Jonas Bach fra Poul Sejr Nielsen.

“Emil fortjener i høj grad denne hæder. Han har en stor forståelse og passion for de teknisk tunge opgaver som få andre. Derudover er han meget engageret i alt, hvad han foretager sig, hvilket bl.a. skinner igennem med den lærlingeklub, han har været med til at starte, og sin funktion som mentor for syv af Poul Sejr Nielsens lærlinge. Og så er han bare en rigtig dygtig og vellidt kollega”, siger Jonas Bach.

Kvalitetshåndværk skal belønnes
Talentlegatet er på 25.000 kroner og blev stiftet af Unidrain i 2019 i forbindelse med virksomhedens 15-års jubilæum.

“Vi vil gerne være med til at booste den faglige stolthed i byggeriet og hædre dem, der gør eller kan noget særligt. Legatet kan søges af alle, både færdiguddannede og folk under uddannelse, så længe man beskæftiger sig med byggebranchen”, siger Henrik Handschuh, administerende direktør hos Unidrain.

I 2019 gik legatet til Mads Holmegaard Jørgensen, der læser til VVS-installatør på KEA. Talentlegatet uddeles igen i foråret 2021.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere