17.01.2018  |  VVS  |  Branchen

VVS-installatør fik på få dage stjålet værktøj for 600.000

Flere tyverier i byggebranchen kan koste virksomhederne dyrt - på få dage kostede det en VVS-installatør på Sjælland 600.000 kroner.

Som vi tidligere har omtalt, er antallet af tyverier på landets byggepladser steget markant.

Det sker blandt andet i takt med, at danskerne er blevet bedre til at sikre deres hjem mod indbrud, og at banker og forretninger i stigende grad ikke længere har kontanter liggende, skriver BT.dk.

Så mens byggeboomet er i fuld sving, har kriminelle travlt med at tømme byggepladserne, der ofte er ribbet for værktøj, når håndværkerne møder på arbejde om morgenen.

Føler sig magtesløs
De stigende tyverier på byggepladserne er noget, VVS-installatøren Søren Frederiksen, som driver firmaet Christiansen & Andersen i Brønshøj, kender til.

Han er en af de mange, som i øjeblikket er hårdt ramt af tyvenes hærgen, og alene i sin tid som selvstændig har han fået stjålet for et millionbeløb, oplyser BT.dk.

Senest blev hans virksomhed ramt af indbrud i en aflåst skibscontainer og i tre af virksomhedens firmabiler – det gjorde, at han på få dage mistede værdier for 600.000 kroner.

Læs også: Sådan undgår du tyveknægte i din varevogn

Men selvom tingene er forsikret, vækker det stadig frustration hos Søren Frederiksen:

”Jeg er normalt ret hårdfør og meget positiv af natur, men det her har næsten væltet mig af pinden. Det koster så meget tid og energi at komme ovenpå igen, og når skaden så bare gentager sig, føler man sig magtesløs”, siger han til BT.dk og fortsætter:

”Vi har gjort meget ud af at sikre os med alarmer, overvågning og så videre, men nu tager vi altså skridtet videre og DNA-mærker alle vores ting i håbet om, at det kan holde tyvene væk”.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere