15.11.2016

VVS-messe bliver større end nogensinde

Næsten et halvt år før VVS’17 finder sted, melder arrangørerne om stort set udsolgt. Indtil videre har 179 udstillere meldt deres ankomst.

Interessen for VVS’17 er større end nogensinde, og hos Odense Congress Center har man måttet optimere pladsen og udnytte alle kvadratmeter. 179 udstillere har allerede meldt deres ankomst, og ifølge arrangørerne bliver VVS’17 større end forgængeren i 2015.

Mange af de allerede tilmeldte udstillere har valgt at øge deres standarealer, hvilket betyder, at messen bliver større målt på kvadratmeter. I praksis betyder det, at bl.a. Energiens Torv, der tidligere lå i hal B, bliver flyttet.

Læs også: VVS'15 er fuldt booket

”Vi oplever en utrolig opbakning fra branchen, og jeg glæder mig især over, at vi stadig kan lykkes med at tiltrække toneangivende udstillere og samtidig helt nye udstillere. Til VVS’17 kommer vi rundt i alle hjørner af branchen, og der vil være rigtig meget inspiration at hente”, siger Michael Helm, som er messechef.

Høje forventninger
VVS’17, som er den 13. udgave, byder velkommen til 28 nye udstillere, og målet er at leve op til en 2015-messe, som satte besøgsrekord med mere end 8.300 besøgende.

”VVS’15 var en succes, hvor vi havde rigtig mange udstillere og satte ny besøgsrekord, så det er klart, at forventningerne til VVS’17 er høje fra både udstillere og besøgende. Hos os har vi også en ambition om, at VVS’17 skal fortsætte den positive udvikling, så vi går selvfølgelig efter at slå rekorderne”, siger Michael Helm.

?Læs også: VVS'15 slår besøgsrekorden

Messen arrangeres i samarbejde med brancheorganisationen Veltek og finder sted fra den 26. til 28. april 2017 i Odense Congress Center.

- KLZ

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere