08.04.2013  |  VVS  |  Sikring

VVS messen byder på viden om tilbagestrømningssikringer.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Viden om korrekt projektering, installering og servicering af tilbagestrømningssikring kan besøgende få, ved besøg på Automatikcentrets stand, da vi primært viser vores produktprogram indenfor vandsikkerhed.

Viden om korrekt projektering, installering og servicering af tilbagestrømningssikring kan besøgende få, ved besøg på Automatikcentrets stand, da vi primært viser vores produktprogram indenfor vandsikkerhed.

Produktprogrammet dækker alt fra kontraventiler til katagori 5 sikringer.

Automatikcentret Aps har de sidste 3 år oplevet en generel fremgang i omsætningen af tilbagestrømningsikringer og tilhørende servicering.

Vi har arbejdet sammen med Væksthus Midtlylland for udarbejdelse af vækstplan og tilknytning af advisory board eller opgradering af virksomhedens bestyrelse.

Samarbejdet med Væksthus Midtjylland har indtil nu resulteret i et øget fokus på servicering og rådgivning af vores kunder.

Yderligere information kan gives af Ingeniør og medejer Robert Thorsen, tlf. 20 91 54 60

Automatikcentret Aps er en af Danmarks grønne virksomheder. Vi er specialister i levering af komponenter til vvs branchen indenfor energikilder, varme, ventilation og vand.

Vi rådgiver og hjælper vvs branchen med projektering af løsninger primært til brug i bygninger. Populært sagt, er vi leveringsdygtige i alle de komponenter, brugeren ikke ser, men som får installationerne i bygningerne til af fungerer og giver brugeren komfort, energibesparelser og sikkerhed.

Mere fra Automatikcentret ApS

Automatikcentret ApS

www.automatikcentret.dk/

Automatikcentret Aps er en af Danmarks grønne virksomheder. Vi er specialister i levering af komponenter til vvs branchen indenfor energikilder, varme, ventilation og vand.Vi rådgiver og hjælper vvs branchen med projektering af løsninger primært til brug i bygninger.Populært sagt, er vi leveringsdygtige i alle de komponenter, brugeren ikke ser, men som får installationerne i bygningerne…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere