08.08.2019  |  VVS  |  Branchen

VVS Søberg udvider i Midtjylland med nyt opkøb

Søberg Gruppen køber Verdos VVS-aktiviteter og går efter at bliver stærkere i Midtjylland.

VVS Søberg overtager Verdos VVS-aktiviteter den 15. august. Dermed udvider gruppen i Midtjylland med afdelinger i Randers, Kjellerup og Århus. Målet er at øge aktiviteten:

Læs også: Mærkbar mangel på arbejdskraft i installationsbranchen

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Det, der har været vigtigt for os i denne sammenhæng, er at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne, samtidig med at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer og sikrer, at vi får udbytte af stordriftsfordelene”, siger Kjeld Søberg fra Søberg Gruppen.

Han mener, at netop stordriftsfordelene er vigtige i en tid, hvor branchen er yderst konkurrencepræget.

Styrker kernekompetencerne
”En af de store fordele ved overtagelsen er også, at vi kan øge graden af specialisering inden for vores kernekompetencer. Det giver os mulighed for at lade medarbejderne dykke endnu mere ned i deres specialer og samtidig have flere kollegaer at udveksle erfaringer med”, fortæller Kjeld Søberg.

VVS Søbergs kernekompetancer består i alternativ energi i form af jordvarme og varmepumper samt alle former for VVS-opgaver og gasinstallationer.

Læs også: Gode kolleger og fællesskab betyder mere end løn

Søberg Gruppen har omkring 185 ansatte spredt ud i flere afdelinger på Fyn, Sjælland og i Jylland.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere