17.08.2015  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Würth åbner ny butik i Roskilde

Würth-kæden åbner endnu en butik og denne gang i Roskilde. Det er den anden butiksåbning i år og en del af kædens strategi om flere fysiske butikker.

Würth Danmark åbner en ny butik i Roskilde i starten af september, der bliver den 24. i Danmark. Det er den anden forretning på landsplan, som Würth åbner i år for erhvervskunder fra auto-, el-, vvs-, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige.

Læs også: Ringe-installatør udvider forretningen

Butikkens placering rammer ind i et kundegrundlag, der allerede eksisterer, mener Jon Ovi, regionschef for Würth på Sjælland.

 ”Takket være vores mange loyale kunder i og omkring Roskilde går det rigtig godt for vores aktiviteter i det midtsjællandske, så vi har længe ønsket at udvide i Roskilde-området”, siger han.

Læs også: Solar åbner nyt Fastbox-center

Butikken er et led i strategien om flere butiksåbninger for Würth. For kunderne har ofte brug for en butik tæt på, hvor de færdes, siger Jon Ovi.

 ”Mange af de udfordringer, vores kunder støder på i hverdagen, er svære at forudse, og det er dyrt og pladskrævende at have alt for meget på lager, som man ikke ved, hvornår man får brug for”, siger han.

Det bliver Würths nuværende butikschef i Ishøj og Valby, Sophie Nysom Christensen, der skal drive butikken i Roskilde.

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere