26.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Wera passer perfekt til hånden – og til bilen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Værktøjsrebellerne gør arbejdsdagen lidt mere hardcore – især med deres grej, der nemt kan tages med overalt og ikke fylder i bilen.

Wera kalder sig selv for 'tool rebels' – og man forstår hvorfor. De skruer op for kreativiteten, når det kommer til værktøj uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet. Rebellerne har kompakt, solidt værktøj, som ikke tager plads i bilen, og som du hurtigt kan snuppe med dig på farten.

Og ja, så ligger det godt i hånden.  

Zyklop Speed: når arbejdet skal gå hurtigt 

Der er fart på Weras alt-i-ét-skraldesæt til bilen. 8100 SA ALL-In Zyklop Speed har hele 42 dele, der giver de optimale muligheder for iskruning af bits og bolte. Skraldehovedet kan let roteres og har fem fikseringer – og det kan derfor bruges i mange forskellige vinkler.

Find 2100 SA ALL-In Zyklop Speed her

Det hele er pakket godt ind i en solid taske, som med velcro let kan sættes på fx en reol i bilen, så den ikke fylder noget på selve hylden. Til gengæld er den let lige at tage med sig på job. 

Derudover er de 42 dele opdelt i farvekoder, som kendetegner rebellernes måde at skabe overblik. Farvemærkningerne gør det nemlig hurtigt at vælge det, du har brug for. 

Kraftform Kompakt: VVS’erens 'kraftkarl' af en værktøjskasse 

Er du VVS’er, så er det her lige noget for dig. Weras Kraftform Kompakt SH 2 er en smart, 'handy' værktøjskasse fyldt med 15 af dine vigtigste skrueværktøjer til VVS-opgaven. Og du kan hurtigt tage det hele med dig – det kommer nemlig i en robust taske, som med velcro nemt kan sættes på reolen i bilen. Så er den med et snuptag lige til at hive med sig. 

Alt værktøjet har naturligvis sin faste plads i tasken, så intet rutsjer rundt, når du er på farten. 

Find Kraftform Kompakt her

Alt samlet ét sted

Du får et stort udvalg af Weras grej i Lemvigh-Müllers webshop

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen kan holde hjulene i gang med alt det, de skal bruge inden for stål, el- og vvs-produkter, værktøj og tekniske artikler samt beklædning og værnemidler.  Vi har mere end 350.000 varenumre, som kan fås i vores 23 håndværkerbutikker rundt om…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere