24.01.2019  |  EL  |  Branchen

Wicotec Kirkebjerg får ny administrerende direktør

Et direktørskifte er nært forestående hos en af landets store teknikentreprenører.

40-årige Brian Ludvigsen tiltræder som ny administrerende direktør i Wicotec Kirkebjerg den første februar, oplyser teknikentreprenøren.   

Han kommer fra en divisions-direktørstilling hos teknikentreprenøren Lindpro og har yderligere erfaring fra stillinger i både Caverion og Bravida.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Brian Ludvigsen har derfor et solidt kendskab til branchen og skal sammen med registrerede direktør Claus Schmidt danne makkerpar og udgøre direktionen i Wicotec Kirkebjerg.

Direktørskiftet kommer i forbindelse med, at den nuværende administrerende direktør Bjørn H. Krarup har valgt at gå på pension.

Bjørn H. Krarup har været en del af ledelsen siden starten i 1984 og har igennem de sidste mange år stået i spidsen for firmaet og været en bærende kraft i udviklingen frem til firmaets nuværende position som en af landets førende teknik- og anlægsentreprenører, oplyser Wicotec Kirkebjerg.

- JKK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere