16.04.2019  |  EL  |  El-materiel

WINDFLEX robuste og vejrbestandige gummikabler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Modstandsdygtig over for gentagne vridninger

Draka Windflex® er et omfattende LV og MV kabelprogram til højfleksibel installation i hårde miljøer med medium mekanisk stress, som for eksempelvis i vindmølletårne. Udover en standardversion fås det som halogenfrit, EMC-skærmet, ekstra brandhæmmende og med forskellige godkendelser. Windflex® Global sikrer for eksempel, at én kabeltype kan bruges over hele verden. Slutresultatet er en enklere logistik og reducerede omkostninger.

Windflex programmet består af to overordnede kabelkonstruktioner (Standard eller Halogenfri) med hver fire underordnede kabeltyper (Global, 07RN, MV og EMC).
Download brochure her.

Torsion resistent
Windflex kabler er testet for torsion ved -40°C, hvor et 10 meter langt stykke er snoet 4 x 360 grader hver vej i mindst 5000 komplette cyklusser, for at simulere 20 års levetid.

Slidstærk og vejrbestandig
Windflex serien er fremstillet med højkvalitets og termohærdet isolations- og kappemateriale, der  forbliver fleksibelt ved en temperatur fra -40°C til + 90°C. En speciel +120°C version fås tillige. Derudover er de modstandsdygtige overfor ozon og UV-bestandige.

Olie- og kemikalie resistent
Windflex serien tilbyder fremragende modstand mod mineralske og syntetiske olier i henhold til IEC 60811-2-1. Vi er forpligtet til at overholde denne standard ved konstant at teste vores kabler op imod nye industrielle olier.

Standarder og godkendelser
Grundlaget for Windflex serien er standard HD 22, som specificerer konstruktion, dimensioner og testkrav. Forskellige muligheder for godkendelser er tilgængelige, såsom UL Recognition (UL 758) og UL Listing (UL 1277 & UL 44). Yderligere forbedret flammebestandighed i henhold til IEC 60332-3-24 kategori C er også tilgængelig.

Find alle vores kabler til vindmøller her eller øvrige gummikabler på vores hjemmeside.

For kundeforespørgsler venligst kontakt sælger Kim Laursen på telefon 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere