28.06.2021  |  VENTILATION  |  Byggeri

WK’s datterselskab E. Klink har bygget ny topmoderne kanalfabrik i Taastrup.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tilbage i oktober 2020 tog E. Klink første spadestik og nu kun 8 måneder efter, har de af totalentreprenøren DS-Flexhal modtaget den nye kanalfabrik.

E. Klinks adm. direktør Lars Christrup udtaler: ”E. Klink står nu med en moderne kanalfabrik baseret på LEAN tanker, der udover at blive fyldt op med vores mange maskiner fra vores tidligere kanalfabrik i Skovlunde, også kommer til at indeholde nyindkøbte moderne produktionsmaskiner. Vi har i de seneste år været i stor vækst, specielt efter vi er kommet i Aarsleff- og WK-koncernen, og vi er derfor vokset ud af vores nuværende lokaler i Skovlunde. Vores nye kanalfabrik i Taastrup har et samlet areal på 2.830 m2, hvor råvarelageret udgør de 344 m2, en produktionshal på 2.071 m2 og et transitlager på 415 m2. Til sammenligning har vi i Skovlunde i dag ca. 1.100 m2. Kanalfabrikken kommer ligeledes til at indeholde en ny flot adm. bygning, værkførerkontor med moderne badefaciliteter, mødelokaler og stor kantine.”

E. Klink forventer at være produktionsklar medio juli, hvor de bl.a. glæder sig til, at tage deres nye topmoderne Lazerskærercenter i brug.

Arkitekt: Søren Jeppe Pedersen
Totalentreprenør: DS-Flexhal
Aarsleff har udført pælefundering med 230 pæle, da kanalfabrikken er blevet bygget på blød grund.

Mere fra Wicotec Kirkebjerg A/S

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

Alle kompetencer samlet ét sted Wicotec Kirkebjerg er en landsdækkende teknikentreprenør og servicepartner. Vi fokuserer på markederne byggeri, industri og infrastruktur inden for vores kernekompetencer el, VVS, ventilation og anlæg, og vi omsætter for mere end 2 mia. kroner årligt. Som landsdækkende teknikentreprenør har vi erfaringen,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere