Gadebelysning

Få hjælp til at udnytte den smarte teknologi

Bedre udnyttelse af data fra højteknologiske installationer kan give mere værdi, men mange kommuner og virksomheder mangler viden og værktøjer til at få fordelene ud af dataene. Det mener man hos Philips Lighting, der har etableret et datacenter i Indien, der kan hjælpe.

Belysning

Behagelig og effektiv by- og industribelysning

Nye lyskilder til gade- og udendørsbelysning

Indhold fra partner

El-materiel

Mange kommuner skifter til LED-gadelamper

Flere steder i landet udskiftes gamle gadelamper med nye modeller, som består af effektiv LED-teknologi. Strømforbruget til gadebelysning er derfor faldet markant de seneste år.

Belysning

EnergiMidt skal sikre gadebelysning i Aarhus

Aarhus Kommune indgår større aftale med EnergiMidt om udskiftning af de gamle gadelamper til nye LED-pærer.

Selvtægt skaber livsfarlig situation for elektrikere

Gadelygterne i Terndrup blev tidligere i år frakoblet grundet forældede installationer, men en eller flere borgere har uden tilladelse selv tilsluttet gadebelysningen igen. Det har skabt livsfarlige situationer for de elektrikere, der i øjeblikket reparerer gadebelysningen.

Byens LED-lys

Belysningen i København er under udskiftning, og på pladser og veje erstatter LED i stigende grad de eksisterende lyskilder.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere