Magasin

Installatør 04.2024

Installator.dk

El & Teknik ´24 – årets eltekniske begivenhed

Odense Congress Center bliver fra den 14. til den 16. maj mødestedet for el- og teknikbranchen i Danmark, der samles i en tid, hvor fokus på elektrificeringen af Danmark som en middel til at reducere CO2-udledningen, næppe har været større. Mens politikere, interesseorganisationer og videnskabsfolk drøfter, hvad der skal til for at nå i mål, er det forsynings- og distributionssiden, producenternes innovative produkter og installatørerne, der sammen skal sikre, at de bliver opfyldt. 

El & Teknik ´24 er derfor årets begivenhed i den eltekniske branche. Her vil de forventede 8-9.000 besøgende få mulighed for at orientere sig om de seneste produktnyheder inden for alt fra kabelbakker til bygningsautomatik på 158 stande. El & Teknik-messens tema er i år ”Elektrificeringen af Danmark” og vil fokusere på alle de elementer, der driver elektrificeringen – fra transmissions- og distributionsnettet til de intelligente bygningsinstallationer, der skal sikre den bedste udnyttelse af den grønne energi. 

Messen vil også vidne om, at elektrificeringen allerede er godt i gang. Ladestander-løsninger vil således fylde godt op i messehallerne i Odense, lyder det fra VELTEK og Green Power Denmark, der arrangerer messen.  I dette udvidede nummer af Installatør.dk har vi også sat fokus på messen og de muligheder og udfordringer, der ligger foran os, når elektrificeringen af Danmark vil betyde en fordobling af elforbruget i 2030. 

Bliver 1 mio. elbiler i en ikke så fjern fremtid i Danmark blot en endnu større udfordring for kapaciteten i elnettet, eller vil de også kunne bidrage positivt? Det spørgsmål kan du få svaret på her i magasinet, hvor vi også sætter fokus på KNX-teknologiens betydning for det fremtidige byggeri.  

God fornøjelse med magasinet! 

Andre relevante filer

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.