04.12.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Årsregnskab for Frandsen El viser fremgang for femte år i træk

Igen i år har Frandsen El økonomisk fremgang. Det skyldes en blanding af dygtige medarbejdere og gode kunderelationer, mener ledelsen.

For femte år i træk oplever Frandsen El fremgang i regnskabet.

Læs også: Rasmus er døv og en hamrende dygtig elektrikerlærling

Det seneste regnskab viser en bruttofortjeneste på 94,5 millioner kr. (mod 79,9 millioner kr. sidste år) og et resultat før skat på 13,2 millioner kr. (mod 8,2 millioner kr. sidste år), hvilket giver en overskudsgrad på 14,0 procent (mod 10,2 procent året før).

I samme periode er medarbejderstaben vokset fra 112 ansatte til 201.

Og netop medarbejderne spiller en vigtig rolle, når det kommer til at skabe vækst i virksomheden, mener ejer og administrerende direktør hos Frandsen El, Peter Frandsen:

”Vores medarbejdere er helt afgørende for Frandsen El. Vi gør meget ud af at introducere nye medarbejdere til vores måde at arbejde på og vores kultur. En flad organisation, positiv indstilling til hinanden, nærvær og tillid er helt grundlæggende for os”, siger han.

En branche i udvikling
Resultaterne skyldes foruden medarbejderfokus også opkøb af mindre virksomheder og gode kunderelationer.

”Vi har de seneste år opkøbt flere mindre virksomheder, der har medvirket til vores fremgang. Det er dog mindst lige så vigtigt at have fokus på alle vores eksisterende kunder, da der er store muligheder for at udvikle på kundernes engagement”, siger Peter Frandsen.  

I sin tid som elinstallatør har han oplevet en branche i rivende udvikling.

En tendens, der tegner til at fortsætte, for vi går i retning af en fremtid med grøn omstilling, digitalisering, IoT og øget videoovervågning, der både vil give nye udfordringer og opgaver:

Læs også: Udfordrende el-arbejde ved nyt madkulturhus og metrostation

”Elektrikerfaget har altid været spændende, og jeg er overbevist om, at det fortsætter”, siger Peter Frandsen.

- SMP

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere