24.05.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Øland-direktør: God investering at hyre butikschef i god tid

Ventilationsvirksomheden Øland ansatte en chef til den nye butik i Aarhus et halvt år inden åbningen. Den lange oplæringsperiode har ifølge Ølands direktør sikret et skarpere fokus på den bedst mulige kundeoplevelse.

Tidligere på året åbnede ventilations- og installationsvirksomheden Øland et kompetencecenter og en megastore i én butik sammen med Brødrene Dahl i Aarhus. For at kunne indfri ambitioner om kundebekvemmelighed, ansatte Øland en lederfigur med indsigt i Ølands DNA og metode.

Læs også: Brødrene Dahl åbner sin fjerde butik i Aarhus

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Butikschefen, Casper Berthelsen, startede i juni 2018 - et halvt år inden åbningen af selve butikken. I perioden inden åbningen har han prøvet kræfter med en masse opgaver i de forskellige afdelinger og lært Øland og sine nye kollegaer at kende.

Den tidlige ansættelse har på den måde givet den nye butikschef muligheden for at få en stor indsigt i virksomheden. Og det har været en god investering, hvis man spørger direktør i Øland, Carsten Madsen:

”Det har været et helt bevidst valg at tage Casper ind tidligt, så han kunne lære virksomhedens DNA. I Aarhus er der nye services som drive-through og udvidede åbningstider. Det kræver et kæmpe fokus at teste disse og mærke om kunderne tager imod det. Derfor blev Casper ansat tidligt, så han allerede var introduceret til at være en ”ølænder”, og hans fokus var på butikken. Alt i alt en god investering”.

Fokus på bekvemmelighed
Øland har i Aarhus implementeret en række tiltag, der skal gøre det nemmere og mere effektivt for kunderne at handle i butikken.

Et af tiltagene er butikkens drive-through, der giver kunderne muligheden for at køre sin bil helt ind i butikken. Derved kan materialer læsses på bilen i tørvejr, så nyindkøbt isoleringsmateriale eksempelvis ikke bliver beskadiget af regn.

Desuden har butikken udvidede åbningstider, så kunder har mulighed for at handle materialer og reservedele ind både før og efter job. De fleksible åbningstider er noget, der vil komme mange af butikkens kunder til gode, mener Carsten Madsen:

Læs også: Øland køber Uniq Comfort

”Vi har set en stigende efterspørgsel fra kunder, der vil handle materialer både før og efter job, og den imødekommer vi ved at have åbent i tidsrummet 05-21 i hverdagene. De udvidede åbningstider er unikt i Aarhus, men vi skal snart til at kigge på effekten og vurdere, om de også skal udbredes til flere af vores resterende butikker i resten af landet”.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere