22.11.2018  |  VVS  |  Branchen

Brødrene Dahl åbner sin fjerde butik i Aarhus

En tidligere IKEA-lagerbygning i Aarhus danner fra 26. november rammerne for Brødrene Dahl-butik nummer 53.

Aarhus vokser i disse år, hvor man lige nu ser adskillige byggepladser udvikle sig til boliger. Det betyder, at der er en stigende efterspørgsel i markedet for VVS, værktøj, vand & kloak, og derfor åbner Brødrene Dahl 26. november sin fjerde butik i Aarhus.

Læs også: Brødrene Dahl lancerer varmepumper

Den nye butik, som Brødrene Dahl deler med Øland, kommer til at være placeret på 5.100 kvm i IKEA's tidligere lagerbygning på Johann Gutenbergs Vej, og den gode plads i de nye lokaler gør, at butikken bliver rekordstor. Forretningschef Jan Sørensen har samlet en medarbejderstab, der skal servicere og rådgive håndværkerkunder og installatører.

”Den nye butik kommer til at huse alle Brødrene Dahl og Ølands kompetencer samlet under ét tag. I nye og moderne omgivelser er der fokus på alt lige fra VVS, vand & kloak, ventilation og isolering. Med den samlede faglighed vil kunderne ud over bekvemmelighed bla. via en stor drive through forhåbentligt mærke den tilgængelighed, der er indtænkt i de nye lokaler, både hvad angår varer og rådgivning”, siger han og fortsætter:

”I praksis betyder det, at det bliver hurtigere og nemmere for kunder at handle byggematerialer, når de står midt i et komplekst byggeprojekt. Desuden vil nye mødelokaler designet til kunderne, 10 shop-in-shops, nyt cafemiljø og kyndig vejledning være at finde, når dørene til den nye VVS-, vand- & kloak-grossist går op i den 26. november”.

Aarhus i rivende udvikling
Hvert år vokser Aarhus med 5.000 indbyggere, og ved siden af Brødrene Dahls nye butik etableres en ny bydel, der forventer at give 25.000 nye indbyggere tag over hovedet.

”Specielt i dette område bliver der i disse år bygget rigtig meget, og det er derfor oplagt med en forretning lige netop her. Men den nye forretning er ikke kun tiltænkt lokalt byggeri. Vores placering tæt på motorvejen gør det nemt for entreprenører, håndværkere og installatører fra nær og fjern at lægge vejen forbi fra kl. 05.00 om morgenen til kl. 21.00 om aftenen”, siger Jan Sørensen.

Brødrene Dahl-butikken kommer, som et led i missionen om øget tilgængelighed og målet om at møde kunderne, der hvor de er, også til at tilbyde drive-in-service som flere af kædens andre butikker, der skal gøre det endnu nemmere at hente forudbestilte leverancer.

”Det er vores opgave som VVS-, vand- & kloak-leverandør at matche nye vilkår i markedet. Forventninger til installatøren fra hans kunder er en anden i dag, og det vil vi naturligvis gerne efterkomme ved at tilbyde den service og de produkter, der efterspørges”, siger Jan Sørensen.

Læs også: Brødrene Dahl vil holde døgnåbent i hele kæden

Mens den nye butik altså allerede åbner mandag den 26. november, så er den officielle åbningsreception først den 9. januar. 

- JMA

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere