21.11.2018  |  VVS  |  Varmeanlæg

Brødrene Dahl lancerer varmepumper

VVS-grossisten Brødrene Dahl tilføjer luft/luft varmepumper til sin Altech-serie.

Brødrene Dahl udvider Altech-serien med to nye luft/luft varmepumper. VVS-grossisten vil med udvidelsen imødekomme branchens efterspørgsel på alternativer til de eksisterende modeller på markedet.

Læs også: Enigt folketing vil erstatte naturgas med varmepumper

Sirius og Polaris, som modellerne hedder, debuterer på det danske marked op til Black Friday. De kommer til at indgå i Altech-serien, som er Brødrene Dahls eget varemærke.

Varmepumperne er ifølge grossisten tilpasset det nordiske klima, lydsvage og anvender miljøvenligt kølemiddel samtidig med, at de har indbygget wi-fi. Altech Polaris har energimærke A+ til A++, og Altech Sirius har energimærke A+++ og findes i to modeller.

”Der er et kæmpe marked for varmepumper, men i takt med at interessen fra boligejerne stiger, sker der også et skred i indkøbsmønstrene. Mange boligejere køber varmepumpen direkte på nettet eller i fysisk butik og tilkalder kun installatøren til den lovpligtige del af installationen”, siger Lars Pedersen, salgschef for Klima i Brødrene Dahl og tilføjer:

”Vi vil gerne gøre en indsats for, at hele processen fra indkøb til installation ligger i professionelle hænder - hos installatøren som ved, hvad han har med at gøre. Derfor har vi valgt at lancere vores egne varmepumper, som er konkurrencedygtige i pris, og som vi kun sælger gennem vores egne professionelle kanaler”.

Læs også: Minister: varmepumper er vejen frem

De nye Altech-varmepumper kan købes i Brødrene Dahls butikker og webshop. Priserne oplyses ved henvendelse.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere