30.09.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Øland satser på ventilationsaggregater og ansætter ny salgstekniker

Ventilationsvirksomheden Øland er i gang med at udvide sin forretningsmodel med ventilationsaggregater. Derfor er Malthe Duvils ansat som ny salgstekniker med fokus på rådgivning om aggregater såvel som installationer af disse.

Efter Øland i april opkøbte virksomheden Uniq Comfort, henter ventilationsfirmaet nu også nye kræfter ind, som skal styrke satsningen på ventilationsaggregater.

Læs også: Øland sætter turbo på aggregatforretningen

Således tiltrådte Malthe Duvils i september stillingen som salgstekniker på Ølands hovedkontor i Brøndby. Han er uddannet fra Københavns Maskinmesterskole og har evner i både elektronik og mekanik.

”Vi vil i Øland ansætte de stærkeste fagfolk i branchen, og med tilkomsten af Malthe, har vi fået endnu et godt hoved ind”, siger direktør i Øland, Carsten Madsen og fortsætter:

”Vi har dagligt mange henvendelser om aggregatløsninger. Det er meningen, at Malthe med tiden skal opbygge særlige kompetencer inden for komfovent-anlæg, der er litauiske ventilationsaggregater”.

Skal varetage serviceopkald
Malthe Duvils er da også selv glad for muligheden for at varetage en bred vifte af rådgivnings- og salgsopgaver og ser frem til at udvikle sig yderligere professionelt.

”Øland er en fleksibel arbejdsplads med skiftende udfordringer. Jeg varetager serviceopkald fra kunderne, hvor jeg rådgiver dem om alt fra tekniske installationer af anlæg til salg af aggregater og komponenter”, siger han og fortsætter:

”Det er meningen, at jeg skal have ekstra viden om litauiske ventilationsaggregater. De er både meget funktionsdygtige og rimelige i pris, så jeg tror på, at det bliver en efterspurgt kompetence at have”.

Læs også: Øland-direktør: God investering at hyre butikschef i god tid

Ansættelsen af Malthe Duvils betyder samtidig, at Lars Hejlsvig Aagaard og Ole Waldorf Christensen, der kom til Øland fra Uniq Comfort, fremover kan komme rundt i landet og rådgive.

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere