23.10.2017  |  VENTILATION  |  Branchen

Øland styrker isoleringsforretningen med ny salgschef

Isoleringsforretningen i Øland går så godt, at virksomheden har opdelt ventilations- og isoleringsdelen og samtidig har ansat ny salgsdirektør.

Øland har siden 2012 både leveret ventilations- og isoleringsprodukter – og nu er der for alvor kommet gang i sidstnævnte forretning. Teknisk isolering fylder en stadig større del af den Saint-Gobain-ejede virksomhed, og i dag er omsætningen i isoleringsforretningen vokset til et større, tocifret millionbeløb, fortæller adm. direktør i Øland, Carsten Madsen.

”Vi løber rigtig hurtigt både her i Brøndby og i alle vores butikker og i produktionen i Aabenraa. Alene i Aabenraa har vi ansat 15 nye medarbejdere, og vi hyrer fortsat for at kunne følge med efterspørgslen”, siger Carsten Madsen.

Læs også: Brødrene Dahl åbner ny konceptbutik

I alt har Øland cirka 50 medarbejdere i den jyske produktion. Væksten betyder, at Carsten Madsen nu har valgt at opsplitte forretningen i to selvstændige enheder med hver deres salgschef.  

Flemming Christiansen, der indtil nu har været salgschef for hele virksomheden, fortsætter sin stilling i spidsen for ventilationsområdet. Samtidig vil Jørn Smith, der har været i Øland siden 2012, træde til som salgschef for den tekniske isolering.

”Med en opsplitning i to selvstændige forretningsenheder sikrer vi fuldt fokus og klarere strukturer i processerne, så vi fortsat kan levere de gode produkter og kundeoplevelser, Øland er kendt for”, siger Carsten Madsen. 

Læs også: Saint-Gobain oplever fremgang efter at have skærpet sortimentet

Øland startede som en enkeltmandsvirksomhed indenfor ventilation i 1980. I 2012 blev isoleringsforretningen en del af virksomheden med opkøbet af firmaet Kaimann, og i dag har Øland 110 ansatte. Virksomheden er sammen med VVS-grossisten Brødrene Dahl, byggemarkedskæden Optimera og rørvirksomheden Heradan en del af Saint-Gobain koncernen.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere