29.10.2019  |  VENTILATION  |  Byggeri

Øland vinder stor ventilationsordre på politiskole i Vejle

Øland har vundet udbudsrunden på ventilationsdelen til en stor politiskole, der opføres i Vejle. Materialerne leveres på paller og med påmonteret gummi, så montørerne slipper for manuel aflæsning og sparrer en arbejdsgang i montagen, hvilket er en del af Ølands leverancekoncept.

Ventilationsvirksomheden Øland har vundet ordren på alle rektangulære kanaler og faconstykker til politiskolen, der skal bygges i Vejle. Ølands fabrik i Aabenraa får derfor nok at se til i de kommende måneder. 

Læs også: Ny ventilation giver millionbesparelse hos Silkeborg Kommune

Politiskolen har et samlet areal på 20.000 kvadratmeter og skal uddanne hele Vestdanmarks politielever. Skolen skal bygges med optimale indeklimaforhold, hvilket ventilationen er essentiel for at skabe.

Materialerne til ventilationsprojektet leveres med Ølands særlige leveranceservice. Det vil sige at materialerne leveres på paller og der er på forhånd monteret gummi på kanaler og faconstykker.

Det skal være med til at gøre det så nemt for montørerne som muligt at arbejde med Ølands produkter.

”Der, hvor vi kan adskille os fra de andre leverandører på markedet, er på de services, vi pakker rundt om produkterne. Det er lige fra at være effektive på leverancesiden og være på pletten, hvis der opstår på problemer, til at hjælpe montøren til en smidig arbejdsdag”, siger salgskonsulent i Øland Jens Holm Hansen og fortsætter:

”For eksempel ved at levere produkterne på paller, som er nemt håndterbare, hvilket vi er de eneste i branchen, der gør som standard”.

Læs også: Ingen aircondition på nyt supersygehus

Den nye politiskole i Vejle ventes at stå færdig i efteråret 2020. Den skal rumme både klasseværelser, træningsrum, auditorium, idrætshal, indendørs og udendørs faciliteter til simulerede træningsforløb samt cirka 100 værelser til overnatning.

Hele projektet har en anslået værdi på 330 millioner kroner.

Bravida har valgt Øland som leverandør til projektet. De to virksomheder har samarbejdet på en lang række projekter, herunder Apples datacenter i Foulum, den nye supersygehus DNV i Gødstrup, Syddansk Universitet blandt mange andre.

- MGC

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere