20.01.2021  |  EL  |  Branchen

#1 INSIDE - CPR-klassificeret kabel, fra start til slut.

Indhold fra partner Hvad er dette?

I artikelserien INSIDE fra Europacable får du en mere dybdegående information og viden om hvad CPR og hvad der skal til for at følge regelsættet der følger med.

I den første artikel #1 INSIDE får du indblik i processen i forbindelse med at lave et CPR-klassificeret kabel, fra start til slut.

Jeg vil have adgang til den komplette information.

INSIDE-kampagnen lanceres af Europacable og støttes af Nexans.

Når du arbejder med Nexans kan du være sikker på, at der er styr på alt. Nexans støtter med at tilbyde et komplet sortiment med CPR-certificerede produkter. Vi tilbyder ligeledes information og andre ydelser for at lette dit arbejde.

Tags: Nexans

Mere fra Nexans

Nexans

www.nexans.dk/

Om Nexans bringer energi til live gennem et omfattende udvalg af avancerede kabelsystemer, løsninger og innovative tjenester. I over 120 år har Nexans leveret kunderne banebrydende kabel infrastruktur til strøm og data transmission. I dag, udover kabler, rådgiver koncernen kunder, designer løsninger og tjenester, der maksimerer ydelsen og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere