15.03.2022  |  EL  |  Branchen

290 unge talenter klar til DM i Skills 2022 – se hele listen

De største talenter fra erhvervsuddannelser i hele landet dyster i 49 forskellige fag om at blive danmarksmester ved DM i Skills 2022. Se hele listen her.

Alle udskillelsesløb, lokale mesterskaber og kvalificeringer er nu overstået, og de bedste af de bedste er klar til årets højdepunkt for erhvervsuddannelserne – DM i Skills. Her skal der findes en danmarksmester i 49 forskellige fag indenfor håndværk, industri, service og velfærdsområdet. De 290 dygtigste unge fra hele landet er klar til at dyste over tre dage fra den 28. til 30. april i Høng ved Kalundborg.

”DM i Skills samler de dygtigste unge håndværkere, og de største talenter indenfor industri, service og velfærdsområdet, og vi er stolte over at kunne præsentere det største DM i Skills nogensinde. Vi har i 49 konkurrencefag og 22 demonstrationsfag, hvilket er rekord. Derfor har vi også rekord mange deltagere vi glæder os meget til at skyde det hele i gang den 28. april”, siger Simon Neegaard-Holm, direktør for SkillsDenmark.

LÆS OGSÅ: DM i Skills skal til Fredericia 2023

Konkurrencedeltagerne fordeler sig over hele landet og mange forskellige uddannelsesinstitutioner. Den fulde liste over alle deltagere kan findes her: Konkurrencedeltagere - SkillsDenmark.

Det er også muligt at se deltagerne på en danmarkskort for et hurtigt overblik over, hvor i landet de forskellige kommer fra her.

Der kan formidles kontakt til den enkelte deltager ved henvendelse til SkillsDenmark.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere