08.11.2021  |  EL  |  Branchen

DM i Skills skal til Fredericia 2023

Frederica Kommune og Trekantsområdet har nu skrevet under på kontrakten med SkillsDenmark hvoraf DM i Skills nu er fastlagt til at blive afholdt i Fredericia i 2023.

Det er de helt store talenter, der skal konkurrere om medaljen, når DM i Skills afholdes til næste år. For tredje gang skal der nemlig være danmarksmesterskaber for talentfulde unge på erhvervsuddannelser i Fredericia.

Efter et aflyst DM i Skills 2021 grundet corona, er kontrakten om DM i Skills 2023 nu underskrevet, så DM i erhvervsfag vender tilbage til Fredericia.

”Vi er glade for, at Fredericia er klar til at lægge by til DM igen, og vi glæder os meget til samarbejdet”, siger Søren Heisel, formand for SkillsDenmark.

Læs også: DM i Skills 2021 aflyses

Mesterskaberne samler hundredvis af unge fra hele landet til konkurrencer inden for en række erhvervsfaglige uddannelser, som traditionelle håndværksfag, SOSU-uddannelsen, industrien og merkantile uddannelser. Ifølge Michael Boas Pedersen, næstformand i SkillsDenmark, er forvæntningerne til det kommende arrangement helt i top.

”Sidst vi var i Fredericia, samlede vi mere end 60.000 besøgende fra hele regionen, og mesterskaberne er blevet større siden da. Så vi regner med et kæmpestort og fantastisk arrangement i MesseC i 2023”, siger han.  

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere