22.05.2018  |  EL  |  Belysning

3 gode råd til belysning på byggepladsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der findes en lang række krav til, hvordan belysningen på byggepladsen skal være. I denne uge giver vi dig derfor 3 gode råd til at efterkomme disse krav.

Råd #1:
Du kan med fordel vælge en lyskilde, hvis farvegengivelse er på niveau med dagslys

Råd #2:
Du kan anvende flere forskellige lyskilder og placere dem forskellige steder på byggepladsen, så skygger udviskes.

Råd #3:
Det er vigtigt ofte at rengøre lamperne, for hvis lyskilderne er beskidte, kan lysstyrken blive reduceret med over 30 %.

Du kan læse hele bloggen her.


Pssst..!
Vi har netop lanceret Byggepladsbelysning, som udelukkende sælger LED-produkter til danske byggepladser. Tjek vores splinternye hjemmeside ud her!

Mere fra Lumega

Lumega

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nordhavn med produktion i Sydkorea.Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.Normasym blev skabt for at møde den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere