22.05.2018  |  EL  |  Belysning

3 gode råd til belysning på byggepladsen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der findes en lang række krav til, hvordan belysningen på byggepladsen skal være. I denne uge giver vi dig derfor 3 gode råd til at efterkomme disse krav.

Råd #1:
Du kan med fordel vælge en lyskilde, hvis farvegengivelse er på niveau med dagslys

Råd #2:
Du kan anvende flere forskellige lyskilder og placere dem forskellige steder på byggepladsen, så skygger udviskes.

Råd #3:
Det er vigtigt ofte at rengøre lamperne, for hvis lyskilderne er beskidte, kan lysstyrken blive reduceret med over 30 %.

Du kan læse hele bloggen her.


Pssst..!
Vi har netop lanceret Byggepladsbelysning, som udelukkende sælger LED-produkter til danske byggepladser. Tjek vores splinternye hjemmeside ud her!

Mere fra Normasym ApS

Normasym ApS

normasym.com

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nordhavn med produktion i Sydkorea.Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.Normasym blev skabt for at møde den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere