13.09.2018  |  EL  |  Belysning

Nye produkter: Gadebelysning der får enhver park til at stråle

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores produktportefølje er i den grad blevet udvidet hen over sommeren, og nu kan vi tilbyde to nye gadebelysningsarmaturer.

NS83 er et minimalistisk gadebelysningsarmatur, som er særligt egnet til brug i parker, på parkeringspladser samt på mindre veje og stier. NS83 kommer med IP65 og IK10, hvilket betyder, at armaturet er vand- og støvtæt og kan tåle ekstern påvirkning såsom slag, spark og andet hærværk. NS83 er tilmed en af vores mest energieffektive belysningsarmaturer og har en imponerende LED-levetid på mere end 105.000 timer.

Læs mere om NS83 her.

NS84 er et gadebelysningsarmatur, der ligesom NS83, egner sig til parker, parkeringspladser og lignende. NS84 leveres med IP65 og IK07 og er ligeledes et særdeles energieffektivt armatur med en LED-levetid på mere end 105.000 timer.

Læs mere om NS84 her.

Mere fra Lumega

Lumega

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nordhavn med produktion i Sydkorea.Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.Normasym blev skabt for at møde den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere