10.09.2018  |  EL  |  Belysning

Nye produkter: Eksklusive LED-downlights

Indhold fra partner Hvad er dette?

På trods af sommerferien har vi haft travlt hos Normasym, og vi er derfor klar med en række nye produkter i vores portefølje.

NS20 er seneste skud på stammen af funktionelle LED-downlights i vores sortiment. NS20 kommer med en IP-klassificering på IP44, hvilket gør armaturet vandtæt. NS20 egner sig derfor særdeles godt til badeværelser, svømmehaller og lignende, og så kan armaturet tilmed installeres udendørs. Derudover kommer NS20 med en lang række muligheder i forhold til lysdæmpning. Med andre ord er armaturet som skabt til spaområder, hvor den helt rigtige stemning skal styres af belysningen. Armaturets farvetemperatur kan justeres fra 2.700K til 5.000K, hvilket burde dække de fleste behov. Desuden kommer NS20 med en imponerende farvegengivelse på CRI90.

Læs mere om NS20 her.

NS22 er en ny serie af LED-downlights, som kan tilpasses fuldstændigt efter brugerens behov. Serien kommer med tre forskellige LED-moduler samt otte forskellige rammer. Med i købet får man ligeledes en række optikker, så man kan skabe det helt rigtige lys. LED’erne i NS22 har en imponerende levetid på mere end 100.000 timer, hvilket er dobbelt så meget som et standard LED-armatur. Derudover leveres NS22 med CRI90 eller CRI95 med farvetemperaturer på mellem 2.700K og 5.000K. NS22 kommer med IP20 som standard, men hvis det ønskes, kan dette opgraderes til IP44, så armaturet kan installeres i vådrum.

Læs mere om NS22 her.

Mere fra Lumega

Lumega

Normasym er stiftet af den danske iværksætter Rune Søgaard Larsen. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Nordhavn med produktion i Sydkorea.Normasym skaber i samarbejde med ledende lysdesignere og ingeniører energibesparende belysningsarmaturer, som henvender sig til det professionelle marked.Normasym blev skabt for at møde den stadig stigende efterspørgsel på grønne løsninger i byggeriet. Sam…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere