15.02.2021  |  VVS  |  Varme og køling

Case: 35 meter høj skorsten monteret i skakt på Kay Fiskers Plads

Indhold fra partner Hvad er dette?

I tæt samarbejde med Coromatic har vi leveret en specialfremstillet Metalbestos stålskorsten med 100mm isolering til Kay Fiskers Plads

Monteringen af skorstenen er foretaget af Coromatic med assistance fra Sky-Work. Som det kan ses på billederne, blev der brug for Sky-Works ekspertise i at arbejde fra reb under monteringen i skakten.

Vi takker Coromatic og Sky-Work for et godt og produktivt samarbejde.

Foruden levering af skorstenen har vi bidraget med professionel viden og bistand samt været til stede på pladsen under opsætningen af skorstenen. Det er en ekstra service, vi yder for vores kunder, så vi sammen sikrer, at det færdige resultat fungerer optimalt fra dag 1.

Vi er klar, hvis du står og mangler en professionel og faglig stærk partner til et større skorstensprojekt. Læs mere på vores hjemmeside www.kierulff.dk eller kontakt os:

Tlf.: 62 50 11 50

Mail: info@kierulff.dk 

Tags: Kierulff A/S

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler:  Metalbestos stålskorstene Suprex ekspansionsbeholdere Suprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassere Gabotherm rørpaneler Gabotherm Clima Ferroli & Sime kedler Taconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere