10.06.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Case: Trykholdeanlæg leveret til ny fødevarefabrik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Suprex by Barnova trykholdeanlæg fra Kierulff a/s leveret til fabrik i Låsby

I tæt samarbejde med Kjellerup VVS A/S har vi leveret et trykholdeanlæg, Suprex by Barnova Technomat Nova 5-500L, til en ny fødevarefabrik, In Foods ApS i Låsby. Anlægget kan ses på billedet.

Trykholdeanlægget sikrer en høj driftssikkerhed til fabrikkens varmeanlæg med bl.a. automatisk vandpåfyldning og afgasning, hvilket også giver et minimalt behov for daglig kontrol samt lave vedligeholdelsesudgifter.

Vi takker Kjellerup VVS A/S for det gode samarbejde, og hjælper meget gerne andre steder hvor et trykholdeanlæg vil være den ideelle løsning.

Kontakt os på tlf.: 6250 1150 eller på mail: info@kierulff.dk så hjælper vi med at afdække de fordele, et trykholdeanlæg kan give, for lige præcis det projekt du sidder med.

Læs mere om Kierulff a/s store sortiment af trykholdeanlæg og afgassere her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Varmeanlæg & køling

Mere fra Kierulff A/S

Kierulff A/S

www.kierulff.dk

Vi forhandler:  Metalbestos stålskorstene Suprex ekspansionsbeholdere Suprex by Barnova trykholdesystemer og vakuumafgassere Gabotherm rørpaneler Gabotherm Clima Ferroli & Sime kedler Taconova ventiler, luft- og snavsudskillere m.v.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere