19.09.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

5 fiberværktøjer der kan lette din hverdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udvalget af fiberværktøj er stort og kan være uoverskueligt. Derfor har vi lavet en liste over 5 værktøjer, du med fordel kan have som standard i din værktøjskasse.

Mid span access værktøj

- En nem og enkel måde at åbne dit kabel eller tube på langs, når du skal bruge enkelte fibre.

Kevlar saks

- Er fremstillet til at klippe kevlar i fiberkabler let og ubesværet. Din saks forbliver derfor skarp i lang tid, modsat værktøj der ikke er beregnet til formålet.

Rør klipper

- Klipper hurtig, enkelt og sikkert rør op til 14mm – er speciel god til 5 mm rør.

Rød lyskilde

- En nem og hurtig måde at se, om det er den rigtige konnektor du har fat i, og om der er hul igennem din installation.

Fiberhåndteringsværktøj

- hjælper dig til at ”fiske” fibrene op af kassetter, ud af kabler og lign, hvor det er svært at komme til med fingrene.

Er du i tvivl om, hvilke værktøjer der er bedst til den opgave, du står overfor, er du meget velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak – tlf. +45 3411 1224.

Mere fra Teklet ApS

Teklet ApS

https://teklet.dk/

Teklet ApS er en virksomhed som hovedsageligt beskæftiger sig med passive fiber optiske produkter samt anvendelse af disse. Vi har mere end 20 års erfaring og deler gerne denne erfaring med dig! Produktpaletten omfatter fra patchkabler og pigtails til splittere, fra små kundebokse til store komplekse racksystemer med integreret management, fra SFP´er til optiske…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere