15.05.2018  |  EL  |  Branchen

800 studerende indtager El & Teknik

Studerende fra elektriker-, elinstallatør- samt energiteknologuddannelser over hele landet besøger El & Teknik 2018 på messens åbningsdag.

800 studerende og undervisere har en spændende dag i vente, når El & Teknik åbner dørene op til studiedag på messens første åbningsdag den 15. maj 2018 i Odense Congress Center.

Om formiddagen bliver de studerende hentet i busser direkte fra deres uddannelsesinstitution, hvorefter de bliver præsenterer for tre forskellige faglige indlæg.

Bagefter kan de besøgende snuse til messens mange udstillinger og netværke med udstillerne bag standene.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere