13.01.2014

AIRMASTER udvider med eget selskab i Norge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Voksende succes i Norge får Airmaster til at etablere datterselskab i Brumunddal, Norge

Airmaster A/S har i mere end 20 år udelukkende specialiseret sig i decentral ventilation med varmegenvinding til brug i bl.a. skoler, kontorer, børnehaver og boliger. Firmaet har oplevet en vældig høj vækst de senere år pga. et stort og komplet sortiment af decentrale ventilationsanlæg.

Som konsekvens af en stigende interesse for decentral ventilation, har Airmaster per januar 2014 etableret datterselskab i Brumunddal, Norge. Trond Jensen er ansat som salgschef, og har mere end 25 års erhvervserfaring inden for ventilation, med seneste ansættelse hos Hedalm.

I Norge har Airmaster hidtil solgt decentrale ventilationsanlæg gennem en lokal partner, og det fortsætter vi også med. Gennem eget selskab og vores lokale samarbejdspartner vil vi nu kunne tilbyde en endnu bedre kontakt og support over for vores norske kunder.

Ud over moderselskabet i Danmark og datterselskab i Norge, har Airmaster egne selskaber i Sverige og Storbritannien, samt et bredt forhandlernetværk i resten af Europa.

Læs mere om Airmaster på www.airmaster.dk

Mere fra Ida Wetche

Ida Wetche

www.airmaster.dk

Effektive og energirigtige decentrale ventilationsløsninger med høj varmegenvinding og lavt støjniveau. Anvendelse: kontorbygninger, skoler, børnehaver, kollegier, restauranter m.m. 

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere