14.02.2020  |  EL  |  Branchen

Aktiv El køber Rolsted Gruppen

På Lolland har Aktiv El opkøbt Rolsted Gruppen – og der er fordele at hente for alle involverede.

Virksomheden Aktiv El beliggende på Lolland har netop opkøbt Rolsted Gruppen. Det skriver Ugeavisen Lolland.

Læs også: Kemp & Lauritzen opkøber teknikvirksomhed for trecifret millionbeløb

Stig Rolsted Petersen, ejer af Rolsted Gruppen, har været selvstændig i 22 år, men skifter nu rolle og bliver overmontør hos Aktiv El.

Sammenlægningen blev afsløret for medarbejderne d. 31. januar og sættes i værk d. 1. marts – og den falder på et tørt sted for begge virksomheder.

Aktiv El har haft store udfordringer med at finde og ansætte kvalificerede overmontører, mens Rolsted Gruppen, der ikke mangler overmontører, har haft svært ved at finde almindelige elektrikere.

Derfor bliver opkøbet en stor fordel for begge virksomheder.

Ingen negative konsekvenser 
Sammenlægningen kommer ikke til at have negative konsekvenser for hverken medarbejdere eller kunder – blot vil kunderne opleve, at virksomhedens opgaver løses hurtigere, lover parterne.

Firmaet bevarer Rolsteds afdelinger i Rødby og Maribo.

Læs også: Bravida opkøber mindre VVS-firma i trekantsområdet

Den samlede medarbejderstab er efter sammenlægningen på 77 medarbejdere.

- SMF

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere