12.04.2017  |  VVS  |  Byggeri

Aktiv entreprenørvirksomhed fordobler resultat

Hos HHM er man tilfredse med årsregnskabet for 2016 – det har nemlig budt på en rekord i omsætningen og en opførelse af store boligprojekter.

Hos HHM oplever man undertiden en fremgang i store boligprojekter i totalentreprise, i blandt andet Carlsberg Byen, Irmabyen og Bellarækkerne, og inden for enfamiliehuse, hvor kunderne viser særlig interesse for de huse, som virksomhedens arkitekter selv har tegnet.

Hillerød-virksomhedens høje aktivitet har resulteret i en stigning i omsætningen på 30 procent fra 530,1 millioner kroner i 2015 til 690 millioner kroner i 2016.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Samtidig er resultatet før skat fordoblet fra 15,5 millioner kroner til 31,5 millioner kroner i 2016.

Læs også: Familieejet industrivirksomhed øger omsætningen for andet år i træk

”Et af vores store projekter, Frihavns Tårnet på 12 etager med 76 lejligheder, er blevet til virkelighed. Den gamle kornsilo i Nordhavnen har været en spændende opgave med mange detaljer i form af rå betonvægge, høje søjler og alle steder mindst tre meters loftshøjde”, siger Svend Pedersen, der er adm. direktør i HHM.

Selvom HHM havde et godt regnskabsår i 2016, har virksomheden ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene. I løbet af 2017 vil de således aflevere flere byggerier, hvoraf Svend Pedersen nævner et par:

”I Irmabyen afleverer vi Orangerihaven og Espehaven, der er en totalentreprise med 21 seniorboliger og 40 rækkehuse for ELF Development A/S. Derudover afleverer vi 122 tre-plans-rækkehuse i Bellarækkerne fordelt på etaper over det næste års tid”.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere