06.04.2017  |  VVS  |  Branchen

Arbejdsgiverne ansætter ny adm. direktør

Fra den 1. maj bliver Mads Graves ny adm. direktør i Arbejdsgiverne. Her skal han bl.a. fortsætte og forstærke organisationens fokus på at forbedre medlemsvirksomhedernes vilkår.

Fra den 1. maj bliver den 45-årige journalist- og ledelsesuddannede fynbo Mads Graves ny administrerende direktør i arbejdsgiver- og brancheorganisationen Arbejdsgiverne.

Han kommer fra et job som chefrådgiver i konsulenthuset Center for Ledelse i København, hvor han har haft ansvaret for Bestyrelse- og direktionsområdet.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hos Arbejdsgiverne er Mads Graves’ primære arbejdsopgaver at fortsætte og forstærke organisationens fokus på at forbedre medlemsvirksomhedernes vilkår i forhold til konkurrence, regler og krav såvel som konkrete servicetilbud til organisationens medlemmer.

Fokus på organisationens medlemmer
Formand for Arbejdsgiverne, Fleming Frederiksen, ser frem til det nye samarbejde og håber på udvikling af og fokus på organisationen og dens medlemmer:

”Med ansættelsen af Mads Graves får vi en direktør, der har stor og bred ledelseserfaring og en person, der er vant til at fokusere på resultater og kundetilfredshed”, siger han.

Læs også: Danvak finder sin nye generalsekretær i Østrig

Mads Graves blev i 2002 uddannet journalist fra Syddansk Universitet, hvor han senere tog en mastergrad i ledelse i 2010. Efterfølgende har han bl.a. arbejdet som reporter hos Fyens Stiftstidende og som udviklingsdirektør i Odense Kommune.

Privat bor Mads Graves i Odense med sin kone Stine Rosenkilde Larsen, der er overlæge i patologi, og har tre døtre på henholdsvis 13, 16 og 19 år.

- EL

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere