04.01.2017  |  EL  |  Branchen

Automationsfirma og el-tavleproducent splejser kablerne sammen

To nordjyske firmaer kombinerer mange års erfaringer og kompetencer i ny, stor spiller på det el-tekniske marked.

El-tavleproducenten Systemteknik fusionerer med automationsvirksomheden Technodan og samler dermed mere end 115 ansatte.

De to nordjyske selskaber flytter i forbindelse med fusioneringen sammen i et fælles hovedkontor i Aalborg-området, men vil stadig have produktion i både Aalborg, Randers og Polen.

”Vi har i år leveret omsætningsvækst på cirka 30 procent, samtidig med, at der er brugt mange ressourcer på at skabe fundamentet for en betydelig aktør i denne industri”, siger Systemtekniks CEO, Poul Sørensen. Han fortsætter:

”Næste afgørende skridt i denne udvikling sker via fusion med en af vore kolleger, Technodan Industrial Controls A/S – en perfekt partner, der ikke blot giver øget aktivitet, men samtidig tilfører stærke automationskompetencer”.

Læs også: Installatørerne har fået mere travlt

Technodan har 35 ansatte og har siden 1988 været ejet af Torben K. Madsen. Også han ser frem til sammensmeltningen:

”En fusion med Systemteknik sikrer væsentligt øget konkurrencekraft i et stærkt konkurrencepræget marked. Vi får forbedrede muligheder for også fremadrettet at leve op til vore kunders forventninger”, siger Technodans ejer.

Læs også: Bauhaus åbner webshop til erhvervskunder

Torben K. Madsen fortsætter i den fusionerede virksomhed som aktionær og vil indgå i direktionen som COO sammen med CEO Poul Sørensen, der ligeledes vil indgå i ejerkredsen.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere