04.12.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Bærbare pH, ISE og ledningsevnemetre - perfekt til anvendelse i felten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Perfekt til væskeanalyser i felten De bærbare og vandtætte Thermo Orion Star A metre anbefales til en lang række væskeanalyser i felten, som fx vandkvalitetsmåling. Metrene fås til både pH, ISE og ledningsevnemålinger.

Vandtætte og robuste
Metrene er vandtætte og robuste. Som en sikkerhedsforanstaltning flyder de i vand, hvis du taber dem, hvilket gør dem utroligt anvendelige i felten.

Af tilbehør kan nævnes robust transportkasse, buffer i breve, så du slipper for at medbringe flasker med kalibreringsvæsker, og armor til metret inkl. holder til elektroder. Desuden har føleren langt kabel.

Brugervenlige og intuitive
Et stort LCD display med letforståelige ikoner gør metrene intuitive og nemme at arbejde med. Displayet viser de målte parametre (fx pH, ISE, ledningsevne og temperatur) sammen med elektrodestatus, dato, tid, og kalibreringspunkter.

Vi forhandler et stort udvalg af pH metre og ledningsevnemålere
Se mere på vores webshop.

Mere fra Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi. Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkrediterede laboratorium eller on-site. Vi tilbyder også udstyr o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere