06.02.2020  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Det nye testo 400 multiinstrument til lufthastigheds-, indeklima- (IAQ) og referencemålinger sætter nye standarder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sig velkommen til den nye generation af IAQ måleteknologi: testo 400 er et multiinstrument til lufthastigheds- og IAQ målinger indenfor alle områder, og imponerer med smart teknologi, hurtige aflæsninger og praktiske anvendelsesmuligheder.

Med testo 400 har Testo uden tvivl udvidet sit sortiment af måleteknologi til volumen flow og komfortniveaumålinger. Den universelle testo 400 er ikke bare smartere, hurtigere og bedre – den kan også kombineres med Testos omfattende udvalg af måleudstyr til IAQ målinger. Udvalget af følere til testo 400 er blandt det største på markedet. Dertil kommer, at testo Smart Probes trådløse følere kan tilsluttes testo 400.

Testo 400 tilbyder innovative funktioner, som letter brugerens arbejde på enhver måde, og gør det muligt, at udføre dokumenterede målinger, som overholder standarder.

Hurtigt videre
Med den nye testo 400 kan du hurtigt og nemt udskifte følere under målingen. Dermed undgår du irriterende genstart af måleinstrumentet og ventetid til boot og slukning.

Din nye måleassistent
Testo 400 har en brugervenlig menustruktur og en entydig måleguide til målinger, som hjælper brugeren sikkert og nemt gennem hele applikationen. Et trafiksignal system evaluerer måleresultaterne objektivt og entydigt –  om de overholder standarden så du får  fejlfrie måleresultater indenfor volumen flow og komfortniveau.

Universal anvendelse
Takket være det store udvalg af følere, kan alle IAQ, ventilation og komfortniveau-målinger foretages præcist og pålideligt. IAQ udvalget inkluderer digitale Bluetooth følere, digitale kablede følere, Testo Smart Probes trådløse følere, såvel som NTC og TC temperaturfølere (Type K). Fem digitale højpræcisions PT100 temperaturfølere indgår som noget nyt også i udvalget af følere.

Altid klar til brug
Skal dine følere kalibreres, er dette muligt uafhængigt af måleinstrumentet. Testo 400 kan fortsat bruges med andre følere mens følerhovederne kalibreres.

Tidsbesparende
Du behøver ikke dit kontor for at færdiggøre dokumentation af målearbejdet – dette kan gøres direkte hos kunden. Målerapport inklusive måleværdier og kundedata kan nemt og praktisk sendes via e-mail og er lagret i måleinstrumentet.

Mere fra Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

Buhl & Bønsøe har mere end 40 års erfaring med import og markedsføring af professionelle kvalitetsprodukter inden for måleteknologi.  Foruden salg og service, tilbyder vi kalibrering af alle fabrikater måleudstyr inden for fugt, temperatur, tryk, gasser, luftvolumen, OR-målinger mm. Det foregår på vores på vores DANAK akkre…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere