20.07.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Bæredygtige Varebiler - Konference

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mød os d. 1. -2. september 2021, hvor vi udstiller vi på konferencen hos vores partner Danlad i Ejby på Fyn.

På konferencen den 1.-2. september 2021 kan du opleve:

Sortimo bilindretning og ProClick system

En Sortimo bilindretning er meget mere en bare en reol i transporterens lastrum. For Sortimo tilbyder løsninger, der øger produktiviteten, giver bedre økonomi og tilfredse medarbejdere, virksomhedsejere og frem for alt tilfredse kunder.

ProClick systemet består af værktøjstasker og et værktøjsbælte, der, når de kombineres, er ideelle til det daglige arbejde for håndværkere i alle brancher. Systemet gør det muligt at transportere arbejdsmaterialer direkte på håndværkeren. Dette er en reel lettelse, især på stigen, stilladser og når du arbejder i højderne. Fordi alt hvad du har brug for er tilgængelig med en bevægelse i værktøjstasken fastgjort til værktøjsbæltet.

International. Innovativ. Intelligent.

Orden er sloganet for den mobile arbejdsdag, for hvert unødigt kilo koster brændstof, og hver ekstra køretur tager tid. For os som leverandører af løsninger betyder det, at vi skal udvikle intelligente produkter og services, der skaber endnu mere merværdi for vores kunder, end de troede muligt, og som entydigt giver dem lettelser i deres arbejdshverdag. Med vores løsninger oplever vores kunder en holdbar produktivitets- og effektivitetsstigning.

Læs mere om Sortimo og vores nye ProClick serie her:

https://www.mysortimo.dk/da

Mere fra Sortimo A/S

Sortimo A/S

https://www.mysortimo.dk/da

Perfektioner din professionalisme Med vores produkter og services

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere