Varebiler

Virksomhedsdrift

Erfarne kræfter lancerer nyt koncept for indretning af varebiler

Fire ejere af det nystartede VanKompagniet A/S, der har til formål at gøre det nemmere for varebilbrugere og forhandlere at indrette og udstyre deres varebil optimalt, samler deres erfaring.

El-materiel

Grønnere levering til håndværkere i hovedstadsområdet

Mere end halvdelen af virksomhedens ekspresleveringer til håndværkere i København bliver nu leveret med el-biler.

Branchen

Nye krav til varebiler er kun ”vejledende” de første tre måneder

Den 1. juli kom der nye regler for varebiler. Men da det kniber med at behandle de mange ansøgninger, har Færdselsstyrelsen aftalt med politiet, at man de første tre måneder vil ”forholde sig vejledende” overfor de chauffører og vognmænd, der standses og kontrolleres.

Arbejdsredskaber

Sådan gør du varebilen vinterklar og undgår ulykker

Når vinteren er på vej, og temperaturen falder, er det oplagt at tjekke, om din varebil er rustet til sæsonens barske vejr. Derfor har Sortimo udviklet en række løsninger, der både sikrer godset samt holder varerummet oplyst og fugtfrit.

Arbejdsredskaber

Undgå ekstraregninger ved indbrud i varebilen: Fjern værktøjet

Danske varebiler har ofte overflod af ubrugt værktøj liggende, når de holder stille. Ved at få styr på virksomhedens værktøj og få leveret og afhentet lejemateriel minimerer I tabet, hvis indbrudstyven kommer forbi.

Indhold fra partner

Branchen

Bølge af tyverier rammer fynske håndværkere

På Fyn er flere håndværkere blevet ramt af en bølge af tyverier. Her bryder tyve ind i håndværkernes varebiler om natten og stjæler værktøj for flere tusind kroner. Vicepolitiinspektør kalder det for et stigende problem.

Branchen

Store problemer med varebilstyverier i Syddanmark

Håndværkere har stadig ubudne gæster, som tømmer virksomhedernes varebiler for værdi. Hurtigere adgang til data kan gøre det lettere at forebygge tyverierne.

Indhold fra partner

Intelligente installationer

Reduce road accidents and minimize congestion with Hikvision’s Traffic Violation Detection solution

Poor driving doesn’t just increase the risk of accident and injury – it also slows down traffic and increases delays for other motorists. To help local authorities to overcome these challenges, Hikvision has created its Traffic Violation Detection solution, which detects traffic and parking violations across the road network in real time and supports fast, automated incident responses and ticketing deterrents.

Indhold fra partner

Branchen

Sortimo forvandler din varebil til en rullende reklamesøjle

Servicen mySortimo Graphics giver varebilbrugere mulighed for selv at designe deres folieindpakning og dermed udnytte varebilens reklamemuligheder.

Virksomhedsdrift

Virksomhederne køber og leaser færre biler

Selv om der stadig er fuld damp på økonomien, er markedet for erhvervslivets investeringer i nye biler nu tilsyneladende mættet.

Arbejdsredskaber

Tyve ribber varebiler for 100.000 kroner

På kun ét døgn er der blevet stjålet for 100.000 kroner værktøj fra varebiler. Politiet advarer nu håndværkere mod flere tyverier.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere