04.10.2018  |  EL  |  Belysning

Bentley udstillingsvindue udstyret med LED-lys

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bentleys bilforhandler i hjertet af Madrid er et "ikon" for bilindustrien i Spanien, den ligger lige foran "El Retiro Park" og få meter fra "Puerta de Alcalá”.

Bentley Madrid

Siden Bentley blev grundlagt i 1919, har de repræsenteret håndværk, innovation og ekspertise. Bentley giver en følelse af eventyr og et ønske om at se og mestre en verden i al sin herlighed. Sådanne værdier og lidenskaber er ikke kun en del af Bentleys ånd, men også af sine ekstraordinære kunder.

Bentleys bilforhandlere forventes at leve op til disse værdier og har derfor et sted, hvor deres kunder føler sig velkomne, afslappede, komfortable og hvor de fuldt ud kan sætte pris på bilerne og deres ekstraordinære kvalitet. Med dette i betragtning er lyset i bygningen en nøglefaktor for at nå disse mål; fra det øjeblik kunden kommer ind i bygningen, skal man føle sig velkommen og være i stand til at sætte pris på bilerne i deres retmæssige farver lige indtil det øjeblik hvor man bliver mødt af en fra Bentley personalet til en uforpligtende og afslappet samtale.

LED iBonds-løsning:

LED iBond leverede to produkter til Bentley bilforhandleren; Tracy® spot og The Plane.

Installationen af Tracy Spot® giver kunderne en varm velkomst og samtidig gør det at butikken er mere iøjnefaldende og attraktiv fra gaden. Lyset kan reguleres efter behov på forskellige tidspunkter i løbet af dagen og hjælper med at fremhæve bilerne i butikken om natten.

Designet og det minimalistiske udseende af vores armatur The Plane passer perfekt til bilernes og butikkens elegance. De 6 mm bidirektionale armaturer blev installeret i kontorområdet, hvilket gav et bedre lys i arbejdsområdet og på grund af dets bidirektionale lys, fremhæver The Plane smukt området og gør det til et varmt og behageligt sted at sidde ned og nyde en samtale.

"Vi er meget tilfredse med lysløsningerne fra LED iBond; teknologien er så fleksibel at den kan skræddersys til enhver form og belysningskrav. Samtidigt kan det tilpasses til vores arkitektoniske og æstetiske behov, optimere vores arbejdsmiljø og give os friheden til at justere belysningen til specifikke situationer og behov. Desuden var installationen meget let, da det næsten ikke krævede nogle kabler, så det var ikke nødvendigt at lukke vores butik eller kontor i weekenden. På kun et par timer blev jobbet færdigt, og vi fortsatte med at arbejde som normalt. Derfor kan jeg stærkt anbefale LED iBond som lyspartner og deres løsninger til bilforretninger, kontorområder og garager”. Javier Arias, Managing Director Bentley Madrid

Facts:

TRACY® Spot Lighting luminaire
CCT: 4000K dimmable
CRI: 90+

THE PLANE luminaire
CCT: 4000K
CRI: 90+

Installation: January 2018

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2018

Mere fra LED iBond A/S

LED iBond A/S

http://ledibond.com/da

LED iBond muliggør og styrker en fremtid med belyst IoT gennem vores intelligente system, hvor et superslankt panel fungerer som IoT-infrastruktur.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere