09.10.2018  |  EL  |  Belysning

Musikteatret Holstebro opgraderer til LED belysninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Musikteatret er landsdelens største kulturhus. Teatret har i de senere år investeret betydeligt i de tekniske installationer med det formål, at reducere vedligehold samt energiforbrug. Nu er fokus rettet på bygningens belysninger, som publikum, personale samt kunstnere færdes i.

Black Box Theatre
De 1.000 kvm gulv og en loftshøjde på 18 meter, giver den kreative arrangør uanede muligheder! Selv den 120 kvm store scene, som er standardopstillet, er efter ønske mobil. En mobil teleskoptribune giver os utallige muligheder for ændring af lokalet – på kun 10 minutter kan der opstilles 380 siddepladser!

De sorte vægge, den store loftshøjde og alverdens moderne teaterteknik gør rummet ideelt til alle typer events og arrangementer – store som små! Black Box kan bruges til både stående og siddende arrangementer, og anvendes ofte til koncerter, konferencer samt større firmaevents.

  • KAPACITET: Plads til 800 siddende eller 1.500 stående gæster
  • AREAL: Gulv 1.000 kvm og scene 120 kvm

Arbejdslyset er vigtigt i forbindelse med opstillinger til shows og forestillinger. Hidtil har der siddet store ”spandelamper” helt oppe over gitterloftet i 18m højde. Det har hidtil været en udfordring at få tilstrækkeligt med nytte lys helt ned på gulvet. Desuden har energiforbruget ikke været optimalt.

Opgaven løste LED iBOND A/S med ø600 mm runde LED komposit plader der ligger direkte på gitteret over loftet.

Gang arealer
I b.la. teatrets gangarealer og publikumsområder har teatret valgt, at opgradere eksisterende indbygnings Downlights med en LED indsats. Indsatsen er special produceret med små slidser i siden, så indsatsen kan ”drejes” direkte op i armaturet. Ombygningen tager ca. 5-10 min. Pr. armatur

Statements til forsiden
”De nye smarte LED-løsninger fra LED iBond med en lang levetid på + 100.000 timer samt en hurtig ombygning gør opgraderingen interessant for os. Vi har naturligvis søgt og fået Energitilskud fra det lokale forsyningsselskab. At løsningen ser godt ud og at man kan se selve de små dioder er naturligvis også en stor bonus” Citat: Klaus Jørgensen, teknisk ansvarlig på Teatret

”I Black Box har vi haft udfordringer med tilstrækkeligt LUX niveau på gulvet. Vi lever du igen op til myndigheders krav for belysningsniveauer på arbejdspladser. At udskiftning af lyskilder ikke vil forekomme fremover er naturligvis også et stort plus” Citat: Klaus Jørgensen, teknisk ansvarlig på Teatret

Fakta

  • Custom made indsatse
  • Total 350 stk.
  • CCT 4000K
  • CRI Ra90+
  • Installation: 2016, 2017 og 2018

EMPOWER THE FUTURE OF ILLUMINATED IoT
LED iBond empowers the future of illuminated IoT through its intelligent panel system which can transform infrastructure for light, data and electricity – either individually or combined – in one super slim panel.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning 2018

Mere fra LED iBond A/S

LED iBond A/S

http://ledibond.com/da

LED iBond muliggør og styrker en fremtid med belyst IoT gennem vores intelligente system, hvor et superslankt panel fungerer som IoT-infrastruktur.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere