07.09.2021  |  EL  |  El-materiel

Berker by Hager – Skønheden ligger i detaljen

Indhold fra partner Hvad er dette?

I Vestersøhus bor rigtig mange arkitekter og flere har allerede været forbi og bemærket kontakterne, så Henrik vurderer, at Berker 1930 serien helt sikkert vil blive brugt i forbindelse med mange fremtidige projekter i ejendommen.

For et par år siden overtog arkitekt Henrik Kjær Christiansen, indehaver af Kjær Architecture, en ejerlejlighed på 4. sal og besluttede sig for en totalrenovering af lejligheden – med fuld respekt for husets arkitektur og historie.
 

Henrik valgte at få afbryderserien 1930 fra Berker i sort porcelæn, for at kontakter og afbrydere er helt i stil med de sorte paneler, og de flotte spritbejdsede, finerede døre med bakelit håndtag.

Kjær Architecture, som Henrik er indehaver af, har fokus på renovering, transformering og tilbygning af eksisterende byggeri.

Læs om hvorfor han valgte Berker 1930 serien fra Hager

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere