Elinstallatør

El-materiel

Bliv klar til EU’s varslede forbud mod SF6 i mellemspændingsudstyr

Hvert år udleder elindustrien flere ton af drivhusgassen SF6. Forude venter et EU-forbud, der vil ramme danske forsyningsselskaber og virksomheder. Fremtiden er SF6-fri, men med Eatons Xiria bliver skiftet lettere.

Indhold fra partner

Branchen

Få standarden serveret på et sølvfad

Vi kan hjælpe dig med at få styr på den nye standard DS/EN 50110-1. Den erstatter L-AUS reglerne, og er ikke til at komme uden om. Læs med og kom på forkant.

Indhold fra partner

Belysning

Danske el-installatører i front inden for brugen af LED

En ny undersøgelse af Phillips Lighting afslører tendenserne i branchen for el-installatører. Her er Danmark førende, når det kommer til brugen af LED. Samtidig stiller den teknologiske udvikling større krav til installatørernes viden.

Branchen

Næstved-elinstallatør er gået konkurs

Kassen er tom i et af Sydsjællands gamle elinstallationsfirmaer.

Energi

Genopfinder sig selv som grøn installatør

Elinstallatør Jørn Flindt Hansen deltager i netværk for energihåndværkere og har taget den grønne sælgerhat på for at udvikle sin virksomhed. Det giver adgang til kunder med øje for pengepungen.

Branchen

Innovativ adgangsmølle skaber vækst hos fynsk elinstallatør

Da en vigtig kunde efterlyste et adgangskontrol-produkt, gik elinstallatør Lars Møllerhøj i tænkeboks og opfandt en adgangsmølle, der integrerer it og fysisk kontrol. Succesen har givet installatørfirmaet Kappendrup et ekstra ben at stå på og skabt vækst i firmaet.

Branchen

Efteruddannelse kan ikke overvurderes

Mange elektrikere er ivrige efter at udvikle sig. Men der er også mange, der ikke er motiverede for efteruddannelse, og det er et stort problem for branchen, lyder det fra direktør for elinstallationsvirksomhed.

Ny hjemmeside bekæmper uautoriseret arbejde

Sikkerhedsstyrelsen og branchens organisationer vil med lanceringen af en ny hjemmeside sætte en stopper for uautoriseret arbejde.

El-materiel

Rapport: 25 procent af alle brande kan forhindres

Hver eneste dag koster røg og ild menneskeliv og medfører omfattende skader på bygninger og boliger. Hele 11 europæere dør hver dag som følge af brand, hvilket svarer til mere end 4000 dødsfald om året, selv om mere end 25 % af alle brande kan forhindres.

Indhold fra partner

Branchen

Få standarden serveret på et sølvfad

Vi kan hjælpe dig med at få styr på den nye standard DS/EN 50110-1. Den er ikke til at komme uden om. Læs med og kom på forkant.

Indhold fra partner

Arbejdsredskaber

Endnu et par el-installatører har set lyset og er blevet sat i gang med Ajour

2018 starter med fuld fart frem og vi byder velkommen til 2 nye kunder

Indhold fra partner

Belysning

Biologisk effektivt lys til standardkontorer – CELINE Quadro-sættene

Med CELINE Quadro-sættene præsenterer ESYLUX en systemløsning til intelligent arbejdsbelysning, der forbinder armaturer, sensor og styreenhed modulært med hinanden.

Indhold fra partner

Virksomhedsdrift

Den perfekte bilindretning

Utilfredse teknikere fik flådechef hos Dansk Kabel TV, Martin Boe Mench til at se på firmabilernes indretning. Teknikerne var trætte af aldrig at have plads nok, og siden indretningen er kommet i orden, har fordelene stået i kø.

Branchen

Elinstallatør politianmeldt for at vildlede om momsen

En elinstallatør i københavnsområdet er blevet politianmeldt for at oplyse priser uden moms.

Indspark: Indspark: Al begyndelse kan være nem

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere