08.09.2021  |  EL  |  El-materiel

Wexøe lampeudtag – elektrikerens foretrukne

Indhold fra partner Hvad er dette?

I maj 2014 kom Wexøes lampeudtag ud på det danske marked. Lampeudtaget er blevet så populært at det både findes i mange danske hjem, på flere hoteller og kontorer.

Lampeudtaget er 5 polet og er udviklet i samarbejde med et udvalg af danske elinstallatører. Det er beregnet til montering  i en Kaiser forfradåse, eller i en helt almindelig PL loftdåse, er godkendt til montering i både væg og loft og kan klare en maksimal vægt på 5kg.

Lampeudtaget er forsynet med klemmer for montering af: Fase – Nul – Jord – M1/DALI+ samt M2/DALI.

Lampeudtag til forfra-montering

Det smarte ved Wexøe lampeudtaget er, at det kan monteres forfra, i et eksisterende loft, f.eks. ved udvidelse med ekstra udtag i loftet.

Læs mere her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere