03.07.2017  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Bliv introduceret til SOSWEB-værktøjskassen

Indhold fra partner Hvad er dette?

SOSWEB er overskueligt opbygget med moduler for de enkelte områder til styring af din virksomheds arbejdsmiljø, miljø og kvalitet. Vi vil i den kommende periode introducere dig for 1 modul (værktøj) ad gangen, indtil værktøjskassen er fyldt op.

Så følg med her, og få et nyt værktøj i værktøjskassen hver gang – måske er det lige præcis det, din virksomhed kunne få stort udbytte af.
 

Værktøj 1 – Kemi

Med "Kemi" får I mulighed for at registrere al den kemi, der anvendes i virksomheden. Det bliver dermed let at holde styr på alle virksomhedens kemiske produkter og at overholde lovgivninger i forhold til sikkerhedsdatablade m.m. 


I "Kemi" kan I desuden udarbejde:

  • Arbejdspladsbrugsanvisninger (APB'er)
  • Kemisk APV 


Virksomheden opnår dermed:

  • Dokumentation over hvilken kemi, der anvendes i forbindelse med arbejdet - både over for kunder, AT og andre myndigheder
  • Let adgang til sikkerhedsdatablade, APB'er m.m.
  • Opdatering ét sted
  • At spare tid og besvær ved at skulle opdatere mapper med brugsanvisninger


Med en licens til SOSWEB får I desuden adgang til den helt nye SOSWEB-app, der også indeholder kemimodulet.

Dermed har medarbejderne altid sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger med sig, uanset hvor de befinder sig


Kan du ikke vente?

Kan du ikke vente med at blive introduceret til de resterende værktøjer, så kan du i mellemtiden gå ind på hjemmesiden www.sosweb-info.dk, og læse mere.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en gratis og uforpligtende demonstration af systemet.

Kontakt os på:
Telefon 66 17 34 55 
Mail: info@avidenz.dk

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper vi med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere